Monday, 27 April 2009

Lihaa pitkästä aikaa!

Kattilakeittiössä on lähiaikoina ollut kovasti lihatonta aikaa. Nyt korjattiin tilanne jauhelihalasagnen voimin. Ja olihan hyvää pitkästä aikaa! Väliin saatiin myös mozzarellaa ja raejuustoa, vauhtia otettiin tästä reseptistä. Oli kyllä ehkä valehtelematta parasta lasagnea ikinä, mozza toi sopivasti "pureskeltavaa" tekstuuria ja mehevyyttä, ihan superhyvää naminamia tämä oli siis :)


Mozzarella-jauhelihalasagne

1 sipuli
2 vs-kynttä
oliiviöljyä
1,5 purkkia tomaattimurskaa (yrttinen)
400g jauhelihaa
suolaa ja mustapippuria, basilikaa, chilijauhetta
Lasagnelevyjä
Mozzarella- ja raejuustoa, juustoraastetta

Pilko sipuli ja valkosipulinkynsi. Lämmitä öljy pannussa. Freesaa sipuleita hetken, kunnes ovat pehmeitä. Lisää jauheliha, paista. Lisää joukkoon tomaattimurska. Mausta soosi. Lado vuokaan, ekana kastiketta, sitten mozzaa ja raejuustoa, sitten lasselevyt, toista kunnes kaikki kastike käytetty, päällimmäinen kerros tulee kastikkeesta ja juustoraasteesta. Paista noin 200ºC 20-30 minuuttia.

No comments:

Post a Comment