Pohjana 24 cm vuokaan tehty tumma sokerikakkupohja. Välissä lapsille sopivasti mansikkahilloa ja kermavaahto/tuorejuustosekoitusta. Kostutusta vadelmasiirapilla. Kreemitys sveitsiläisellä marenkivoikreemillä, jonka teko oli taas homma sinänsä uudella ihanalla yleiskoneella, joka toki lämpenee sen verran pitkään surruuttaessa että marengin jäähdyttely oli melkoinen operaatio. No, ensi kerralle pitää kehittää jotain kikka kolmosia. Ja nyt tiedän ainakin, että 26-asteiseenkin marenkiin voi voin sotkea ilman että juoksettuu. Ei siis ihan "huoneenlämpöistä" tartte olla (ennen oon jäähdytelly 23:een).
Vinkkejä muistiin seuraavalle kertaa: Älä kostuta sitä hiton alapohjaa niin paljoa, varsinkaan jos kakku joutuu odottelemaan kaks päivää jääkaapissa noutajaa! Ja opetellaan kreemittämään se alalaitakin ettei tule vuotoja...
No comments:
Post a Comment