Monday 28 February 2011

Arcade-pelien kingi: Space Invaders


Space Invadersia on varmaan ehkä kaikki joskus pelihallissa eli arcadessa käyneet päässeet testaamaan. Tässä oma versioni siitä Neemen 30-vuotissynttäreitä juhlistamaan.

Kakku oli ensimmäinen näin iso jota olen yrittänyt tehdä, ja menihän siinä taas muutama tunti tuhratessa ja ihmetellessä että mitä ihmettä tämän kanssa oikeen tekee ;). Lopputulos ei taaskaan omaa silmää täysin miellyttänyt, kostuketta tuli TAAS liikaa (miten voi olla mahdollista?? Ensi kerralla en kostuta alakerrosta YHTÄÄN!), massaa oli melko homma värjätä ja se käyttäytyi muutenkin varsin ikävästi (tosi haurasta ja kuivaa), enkä saanut kaulittua ehjänä yhtä suurta levyä koko kakun päälle -> siitä syystä hopeareunukset.

Myös uusi supernopea ja herkullinen kaakaovoikreemi oli rakenteeltaan ilmeisen erilaista kuin muut kreemit (kovempaa? hauraampaa?), ja halkeili kakun päällä hieman. Eipä tämä suuremmin kuitenkaan haitannut.

Lisäksi en saanut kakkua tällä kertaa laatikkoon leikkuulaudalta millään ilman että se olisi levinnyt tuhannen palasiksi. Tämäkin johtunee liiasta kostutuksesta. Vaan oppia ikä kaikki, hyvä kokemus oli, ja ensi kerralla sitten taas paremmin :)

Ainiin, tumma sokerikakkupohja ja välissä mansikkamousse. Maistui ihan namilta.

1 comment:

  1. Wau, tää on hienosti tehty!! Ja tuo ylempi hello kittykin on myös hieno! :)

    ReplyDelete