Tämmöisiä paprikaisia kokkailimme täällä Berliinissä. Maustamisessa oli vielä todellakin toivomisen varaa, samoin täytteen koostumuksessa (munaa olisi voinut laittaa niin olisi ollut ehkä vähän vähemmän irtonaista), mutta kyllähän näitä nyt söi ennenkuin turpaansa otti ;).
Täytetyt paprikat
4 paprikaa
400g jauhelihaa
riisiä
liha/kasvisliemikuutio
mausteita maun mukaan
juustoraastetta
Lohko paprikat tai pidä kokonaisina, mutta kaiverra joka tapauksessa siemenet paprikasta ulos. Ruskista jauheliha ja keitä riisi liha/kasvisliemivedessä. Mausta. Lado paprikoihin, peitä juustoraasteella. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min. Tarjoa kaverina vaikkapa valkosipuli-kermaperunoita.
No comments:
Post a Comment