Pohjatestissä oli asiakkaan toiveesta Genoise-suklaapohja, eli käytännössä normaali sokerikakkupohja, paitsi että munia ja sokeria vatkattiin ensin vesihauteessa kunnes seos oli haaleaa, ja lopuksi vatkailujen ja jauhojen sekoituksen jälkeen sekaan lisättiin vielä rasvaa. Oli ihan jees kokeilu, mutta tykkään silti enemmän tavallisesta sokerikakkupohjasta.
Sveitsiläinen marenkivoikreemikin loppui kesken, mutta onneksi sitä oli pakkasessa lisää (huh!). Tykkään kyllän tuon kreemin mausta paljon enemmän kuin tavallisesta voikreemistä. Kreemin tasaista levittämistä kyllä pitää vielä harjoitella, ja jälleen ajan puutteesta ei kreemi ehtinyt kovettua mikä tietenkin olisi suotavaa ennen päällisen laittoa... Mutta pienistä kuhmuroista huolimatta ihan ok ulkomuoto, eivätkä edes "laskeneet alleen" yön jääkaapissa olon jälkeen, mikä aina vähän kammoksuttaa.
Kakkujen välissä siis kermavaahtoa vaniljakreemijauheella (miksi se tekee kermasta kokkareista?? Maku kuitenkin ok) ja toisessa kakussa appelsiini- ja ananashilloa, kostutus appelsiinimehulla, toisessa vadelmahilloa, kostutus vadelmajuomasiirapilla (tosi hyvää kostutustavaraa vähän vedellä ohennettuna!)
No comments:
Post a Comment