Kakku rakenneltiin kahdesta erikokoisesta kulhoon hyydytetyn kakun puolikkaasta. Tavallisella sokerikakkupohjalla, josta opin jälleen että MITTAA SE MUNIEN PAINO HYVÄ IHMINEN, tuli meinaan sen verran höttötaikina että vähän arvelen munia olleen aika reippahasti verrattuna muihin aineksiin. No, ihan ok kakkupohjat tuli kuitenkin. Väleissä suklaamousse (reilu 100 g suklaasulaa, 2 dl kermaa, mascarpone-juustoa + sokeria) ja vadelmamousse (pakastevadelmia sulatettuna, 2 dl kermaa, mascarponea, 4 liivatetta).
Kostutin sokeroidulla vadelmamehulla, päällä sekalaisesti marsipaanin ja sokerimassan sekotusta ja MMF:ää.
Ja opetus nro 2: voikreemiä ei voi sitten olla kakun alalaidassa liikaa! Tästä sain tehtyä ensimmäisen "alleen laskevan" kakun, koko ajan sai olla pyyhkimässä vadelman väristä nestettä... Oli jotenkin hankalasti käyttäytyvää kreemiä tällä kertaa joka meinasi murentaa höttöisen kakkupohjan niin en vissiin sitten tarpeeksi tarkkaan sitä laittanut. No, live and learn, onneksi tarjoilupaikassa oli aika pimeää ;)
No comments:
Post a Comment