Wednesday, 8 May 2013

Hääkokeilukakku, gluteeniton versio

Padan ja kattilan miesosapuolen veli menee naimisiin syksyllä, ja täältä pesee kakkuja. Toivottavasti ainakin. Sitä varten pitää tehdä kokeilueriä. Tässä kokeilussa jälleen Pionilaakson suklaakakku gluteenittomana versiona (mahtava rakenne!) kinuski- ja puolukkamoussella. Tarkoitus oli myös kuorruttaa kakku kokonana massalla niinkuin itse tilaisuuteen sitten teen, mutta eihän se jämä mihinkään riittänyt, joten pakon sanelemana (ja kauppojen jo sulkeuduttua) reunalla peruskerma, jota todella inhoan pursotettavana/levitettävänä, kun se on jotenkin niin huokoista. Flora vispi tai paikallinen vastaava kasvisrasva-asia voittoon (pursotuskäytössä)!


Hiukkasen liian paksut kakkukerrokset. Ja gluteenittomana olisi pitänyt kostuttaa paljon enemmän, kun rakenne on niin paljon vehnäversiota tiiviimpi. Mutta maku very good.


Koukerot ja reunapallerot mustaa candy meltsiä. Voi että mie vaan tykkään noiden meltsien rakenteesta. Niin hyvää pursotettavaa! Ah.

No comments:

Post a Comment